Neemt uw kind niet meer deel aan het Jeugdzeilen in 2018? Laat het ons dan zsm weten. Klik op de link ( aan de rechterkant) en vul het formulier in.

Beste Jeugdzeilers,

 

 

Ivm de planning en toewijzing huurbootjes voor het volgend seizoen verzoeken wij u om voor 31 oktober aan te geven indien uw kind volgend seizoen niet meer wenst deel te nemen aan het Jeugdzeilen. Dit stelt ons in staat om nieuwe aanmeldingen op tijd te informeren of er plek en beschikbaarheid is mbt de huurbootjes. 

Afmeldingen die na 31 december van het lopende seizoen binnenkomen zullen worden doorbelast indien wij niet in staat zijn om evt huurbootjes onder te brengen bij andere kinderen.

 

Natuurlijk zijn wij ook geinteresseerd in de reden van opzegging! Graag ontvangen wij dan ook uw evt feedback.

Dank voor uw medewerking.

Het bestuur 

 

Lees meer »

Met de Harington sluiten we het seizoen 2017 weer af! De optionele lesdag van 1 oktober in het jaarprogramma vervalt.

Aangezien we, voor volgend jaar, weer behoorlijk wat nieuwe leden hebben die een Verenigingsboot willen huren verzoeken we u om zsm( lgraag voor 15 okotber as) aan te geven of u gebruik blijft maken van de gehuurde boot!

Hierdoor kunnen wij dan ook volgend seizoen weer zo veel mogelijk ouders en kinderen bedienen.

Groet,

 

Victor

Lees meer »

Stoer hoor! Niet meer het comfort van een warm zwembad maar gewoon in de Jachthaven!

voor 3 Bengels die , door omstandigheden, de zwembadtraining hebben gemist heeft Boaz vandaag een inhaalsessie gehouden.  Wel koud hoor!  Erg belangrijk voor de kids want het geeft vertrouwen als dit ooit een keer onverwachts gebeurt.

super Boaz!  Dank namens alle overige instructeurs? En ouders.

Lees meer »

Een lange wens in vervulling

Voor de ervaren zeilkamp instructeurs een bekend gezicht en al lang een wens voor onze Jeugdzeilvereniging.  Een goed vlot om als basis te dienen voor het lesgeven aan de beginnende zeilers.   Ca 2 weken geleden deed zich een mooeie kans voor om een 2e hands vlot aan te schaffen met een goed drijfvermogen en goede afmetingen om als basis te dienen voor de optimisten-zeilers.  

 

Lees meer »

Interessante presentatie over (zeil)les geven aan kinderen door Frans Robertus

Afgelopen dinsdagavond hebben we een interessante presentatie gekregen door Frans Robertus. frans is een ervaren KNWV trainer en CWO opleider met een schat aan ervaring in (zeil)les geven. In het dagelijks leven is hij leraar en heeft zeer veel ervaring in het begeleiden van jeugdzeilers.

Met 21 leden was het een prachtige opkomst en dat geeft aan dat men de tijd en moeite neemt om zichzelf te verrijken met kennis wat uiteindelijk onze jeugdzeilers ten goede komt.  Ook voor de ervaren instructeurs een mooie opfrisser. 

Dinsdag 16 september geeft Frans deel 2 van zijn , interactieve, presentatie.  Was U verhinderd afgelopen dinsdagavond? Kom dan gewoon op dinsdag 16 mei want u kunt gewoon aanhaken en meepakken wat er nog komt.

Lees meer »

Prachtige zeilcondities én resultaten tijdens een Open Bic zeilwedstrijd te Durgerdam.

Wat een heerlijke dag!  Op uitnodiging van Zeilvereniging 't IJ zijn we met 9 Bic's naar Durgerdam afgevaren. Enkele kinderen hebben de dag ervoor hun eigen BIC overgevaren vanaf Naarden naar Durgerdam. Jammer dat het vrijwel windstil was maar toch vet cool om met je Bic het markermeer over te steken.

De wedstrijddag begon met koffie en appeltaart en na een mooie briefing over de "starten" zijn er 3 wedstrijden gevaren in schitterende zeilcondities! Er werd in 2 leeftijdscategorien gevaren waarbij er mooie resultaten door onze Bic zeilers zijn behaald.

Afsluitend werd er nog een "Papa en Mama" wedstrijd gevaren waarbij de ouders hun behendigheid in het Open Bic zeilen mochten demonstreren.

Lees meer »

Op de Jachthaven gaan ook komend seizoen weer de nodige verbouwingen plaatsvinden!  Volgens de laatste planning gaan we, gefaseerd, over naar ons nieuwe onderkomen en kunnen we het nieuwe seizoen Jeugdzeilen starten vanuit ons nieuw onderkomen aan de voorkant en veel grotere garage.  meer info volgt

Lees meer »

Verhuizing!

Verhuizing!

26 nov. 2016 09:45

Deze winter gaan we naar de voorkant!

Het lijkt eindelijk te gaan gebeuren deze winter!  De verhuizing van ons clubgebouw naar de voorkant van de havengebouwen.  Op de afbeelding kan je zien waar we naar toe gaan. het donkerblauwe deel wordt ons nieuwe clubhuis, het lichtblauwe de nieuwe garage met een deur naar de zijkant. Het lichtpaarse gebied wordt de nieuwe opslagplaats voor Verenigingsboten.

Lees meer »

Reminder!

Reminder!

26 nov. 2016 06:22

Opzegging Lidmaatschap

Neemt uw kind volgend jaar niet meer deel aan het Jeugdzeilen? Denk er dan aan dat dit, schriftelijk (per mail), moet gebeuren voor 31 december van het huidige seizoen!  Zonder bericht gaan wij er van uit dat uw kind, volgend seizoen, deelneemt aan de les en zijn/haar Verenigingsboot opnieuw huurt.

Lees meer »